Over mij

Schrijven vind ik gewoon hartstikke leuk en het is een uitdaging voor me om mensen enthousiast te maken over producten en diensten. 

Ik ben Ron

Het is heerlijk om achter mijn pc te zitten en te schrijven. Mensen enthousiasmeren, dat vind ik echt het leukste om te doen. Zorgen dat prospects klanten worden. Dat toevallige lezers tot actie overgaan en producten bij jouw groothandel of webshop gaan kopen.

Ik houd van duidelijke teksten. Niet te langdradig en zeker to the point. Maar je moet wel het gevoel krijgen bij een product. Ik wil dat de lezer zich snel inleeft in de situatie waarvoor een bepaald product zeer geschikt is. Bij een verhaal over opzetborstels voor je elektrische tandenborstel moet je jezelf voor de spiegel zien staan.

Tevreden Klanten

Blogs

Artikelen

Kopjes Thee

“Als je wilt scoren, moet je schieten. Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De mens wordt vaak wat hij denkt.

Mijn vaardigheden

Ik schrijf voor mensen, voor kleine en grote ondernemingen, blogs, productomschrijvingen (bol.com), seo teksten en webteksten. Ook kan ik je natuurlijk helpen met trefwoorden, zoekwoorden en er op die manier aan bijdragen dat je online sneller gevonden wordt.

Bloggen op verschillende nieuwspagina’s, blogpagina’s en artikelen plaatsen op verschillende sites over home & living. Dat is wat ik doe. Voor mezelf, voor andere bedrijven, groot en klein. 

  • Blogs
  • Productomschrijvingen
  • Webteksten
  • seo teksten

Ik ben altijd op zoek naar de perfecte zin met de juiste woorden. Jij kunt helpen.

Laten we een afspraak maken