Jij wil jouw product of jouw webshop onder de aandacht van het publiek brengen. Ron Ontwerp schrijft teksten voor je zodat je publiek ook daadwerkelijk groter wordt. Dat is toch wel aardig om te weten. Veel productomschrijvingen op bol.com komen van onze hand. Fijn als je gevonden wordt, of je nu beelden van Boeddha verkoopt, hondentondeuse sets of landhekken. Het is in alle gevallen erg prettig als het koopkrachtige publiek, jouw toekomstige klanten, jou kunt vinden.

Schrijven hebben we altijd al leuk gevonden, daarom doen we het. We gaan op de stoel van jouw klant zitten en bedenken dan wat we willen lezen. Wat we zouden willen horen. Schrijven vanuit het perspectief van je klant. Dan weten we ook redelijk zeker dat de lezer blijft lezen. Tot het eind van het verhaal en dan ook nog op de bestel-knop drukt, hoe leuk is dat!

Het uitgangspunt is de klant. De lezer van de tekst. De persoon die uw producten gaat kopen. Want daar gaat het om, uw producten wil u graag verkocht zien. Ron Ontwerp gaat op de stoel van de klant zitten en schrijft vanuit dat perspectief de voor u zo belangrijke tekst. Nieuwe klanten binnenhalen, prospects tot klant maken, gewoon lekker scoren. Maar wel op een leuke en duidelijke manier. Maar misschien ben je op zoek naar een tekstschrijver die eindelijk eens een goede vacaturetekst, een heldere vacatureomschrijving neerzet. Of een duidelijke en pakkende omschrijving van een al jaren te koop staande villa in Breukelen. Wij vinden schrijven erg leuk. En we vinden het ook leuk om out-of-the-box te denken. Om er toch maar eens een buitenlandse tekst in te gooien. Maar wij doen het  liever zo veel mogelijk in het Nederlands. Dat begrijpen jouw klanten ook. Met onze voetjes op de grond en ons hoofd in de wolken. Dat wil toch iedereen? Kijken, kijken, niet kopen wordt kijken, kijken, lezen, kopen.