Het uitgangspunt is de klant. De lezer van de tekst. De persoon die uw producten gaat kopen. Want daar gaat het om, uw producten moeten verkocht worden. Ron Ontwerp gaat op de stoel van de klant zitten en schrijft vanuit dat perspectief de voor u en uw klanten zo belangrijke tekst. Nieuwe klanten binnenhalen, prospects tot klant maken, gewoon lekker scoren. Maar wel op een leuke en heldere manier. Misschien ben je op zoek naar een tekstschrijver die eindelijk eens een goede vacaturetekst, een heldere vacatureomschrijving neerzet. Of een duidelijke en pakkende omschrijving van een al jaren te koop staande villa in Limburg. Wij vinden schrijven erg leuk. En we vinden het ook leuk om out-of-the-box te denken. Om er toch maar eens een buitenlandse tekst erin te gooien. Wij doen het eigenlijk liever zo veel mogelijk in het Nederlands. Dat begrijpen jouw klanten ook. Met onze voetjes op de grond en ons hoofd in de wolken. Dat wil toch iedereen? Kijken, kijken, niet kopen wordt kijken, kijken, lezen, kopen.